Yvanka's  La  Vie  en  Rose

Roepnaam:  Phoebe

Geboren op:  11-7-2019

 

Phoebe is een dochter van Sterre (Gr.Int.Ch. Uma von den Wallufer Waldgeistern en Herman (World Ch. Hermano de la Quebrada del Yuro)

Het laatste nest van Herman was het  "A  Star is born" nest. Daarna mocht Herman met pensioen. Phoebe verhuisde naar onze dochter en leefde daar samen met twee oudere Noorse boskatten. Maar de klik tussen de twee "oudjes" en Phoebe was er niet.

Telkens als ik bij mijn dochter op visite was had ik er buikpijn van dat ik haar niet in de cattery had gehouden. Phoebe is een pracht exemplaar Noorse boskat. Met het kaarsrechte profiel  en de groene ogen van haar mams  en het formaat en vachtkwaliteit van paps.

 

Hoewel onze dochter dol was op Phoebe moest ze wel toegeven dat ze zag dat ze niet goed past bij haar senioren Noren. Toen ze zelf aangaf of ik haar misschien terug wilde hebben heb ik dat aanbod met beide handen aangenomen.

Een dappere beslissing van onze dochter die enkel het geluk van Phoebe voor ogen had. Je hoort wel eens : "Houden van is durven loslaten." En dat was in dit geval zeker waar. Phoebe heeft er precies één dag over gedaan om hier haar draai te vinden . Was vanaf dag twee dikke vrienden met Sam en kan het prima vinden met de andere katten.

In 2022 willen wij een nestje met haar plannen.