27-6-2022

 

Ruim over de helft van haar zwangerschap is Phoebe nu, morgen  precies 5 weken. Omdat Phoebe een hele flinke Norendame is valt het niet zo erg op dat ze dikker wordt. Toch is ze wel degelijk voller. De twee wekelijkse vleesbestelling bij de lokale dierenspeciaalzaak is opgeschroefd want Phoebe lust er wel pap van. Ik laat nu overdag ook brokjes voor haar staan maar daar eet vooral haar mams van en die lijkt inmiddels meer zwanger dan Phoebe zelf.

Verder is Phoebe helemaal op haar gemak, overdag is ze het liefst buiten in de ren en 's avonds ligt ze lekker bij ons op de bank.

We hebben inmiddels al heel wat mailtjes ontvangen van mensen die graag een kitten uit dit nest willen. Op voorhand aanmelden kan niet maar we vinden het wel fijn om voor de geboorte van de kittens een mailtje te ontvangen waarin u uw thuissituatie beschrijft. ( Hoe woont u, zijn er meerdere huisdieren, heeft u kinderen, is er een mogelijkheid om het kitten op een veilige manier naar buiten te laten gaan, bent u veel van huis?) Ook foto's zijn welkom!

Waar u als toekomstig eigenaren volgens ons aan moet voldoen kunt u op de kitten informatie pagina .