Het  Sleeping  Beauty nest .

                                       28-2-2021

Ouders:

Mama :  Valentine's Rose van Nahele   (Teuntje)

                                       &

Papa :   Int.Ch. Yvanka's Fairytale Forest.  (Woud)

Totale inteelt: 2,2%

 

Poes: Yvanka's Queen Leah: black tabby blotched.   Belooft

Poes: Yvanka's Princess Aurora: black/white.             Belooft

Poes: Yvanka's Maleficent: black/white.                       Blijft

roepnaam: Stientje

Kater:Yvanka's Prince Phillip: black tabby blotched. Belooft 

 

 

18-4-2021

Zeven weken oud vandaag, wat gaat het allemaal weer snel. De grote ren staat nog steeds in de woonkamer maar daar wordt alleen nog maar gebruik van gemaakt om even te eten of even te slapen. Het deurtje van de ren staat open en de wakkere Sleeping Beauty's maken de woonkamer onveilig. Favoriete bezigheid is het slopen van de rietplant in de kamer, maar ook de oliefantpoot plant heeft het zwaar te verduren. Ze vliegen met z'n vieren door de kamer aan achter speelgoed balletjes en teckel-meppen is ook erg leuk! (zie facebook) Lou en Noor vinden het allemaal prima, Beer vind het allemaal maar druk en gaat liever lekker buiten liggen als de druktemakers los door de kamer vliegen.

Ook hebben we deze week de vier Beauty's ander vers vlees en vis aangeboden. Natuurlijk was Aurora weer als eerste met het nieuwe vlees en Leah was helemaal fan van de vis. Ook pikken ze af en toe wat kittenbrokjes. Hun gewichtjes gaan goed omhoog. Leah en Flip wegen beide een kilo en Aurora en Maleficent beide ruim 900 gram.

Vorig weekend hebben we voor het eerst kitten visite ontvangen en gelukkig vielen de Sleeping Beauty's in de smaak. Wat een toegewijde en gezellige aanstaande eigenaren waren het, dat geeft ons een goed gevoel.

Over twee dagen is stiefmoeder Kaatje aan de beurt om haar kittens te krijgen, dan gaat ze voor twee weken naar de kraamkamer. Wat zullen ze haar gaan missen want ze is echt een tweede moeder voor de vier. Soms een wat strenge moeder want als Kaat vind dat het tijd is om in de ren te gaan neemt ze de vier om beurten in de nek en draagt ze zonder pardon de ren in.....

 

We zijn niet zo van de portret foto's maar een groepsfoto 1x per week vind ik wel heel leuk.

Hoe we dat doen.....wachten tot ze slapen....in slapende toestand naar de fotoplek dragen.....wapperen met een kattenhengel ennnn knippen maar!