9-10-2022

Wat gaat de tijd toch snel. Vooral als je zo een zorgeloze kittenperiode hebt gehad met deze twee heerlijke bosbengels. Teddy en Balou zijn twee hele verschillende poesjes, niet alleen qua uiterlijk.

Van begin af aan was Teddy haantje de voorste en Balou een stuk kalmer en wat afwachtend. Teddy is echt een allemans vriend en Balou kijkt liever eventjes af op afstand. En terwijl Teddy 's avonds de kamer onveilig maakt , ligt Balou heerlijk op schoot of bij de teckeltjes op de bank.

Nog even en dan gaat Teddy verhuizen. Voor Balou en haar mams zoeken wij nog een blijvend thuis. Afgelopen week is Phoebe gesteriliseerd .Ze heeft de sterilisatie probleemloos doorstaan . 

 

Meer informatie over Phoebe vind u op de poezen site: Yvanka's La Vie En Rose

 

 

Poesje Balou is een zachtaardig en aanhankelijk meisje. Ze kijkt altijd even de kat uit de boom maar 's avonds zit ze altijd heerlijk op schoot op de bank. Informatie over haar mama Phoebe vind u op de poezen pagina : Yvanka's La Vie En Rose (Phoebe)

Heeft u interesse in Balou en haar mama dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees de voorwaarden goed door op de kitten informatie pagina.

U kunt ons contacten via de mail: gymentink@gmail com

Bellen graag na 19.00 uur. Tel. 0638051122

De Berennest meisjes waren beide heel stoer tijdens het enten en chippen, geen piepje kwam er van hen. Ze hebben beide een uitvoerige controle gehad en geheel gezond verklaard!

 

 

Het Beren nest.

25-7-2022

Het thema van dit nest is opgedragen aan onze onvergetelijke newfoundlander Beer die op 12 juli 2022 is overleden.

Poes: Yvanka's Balou de Beer    beschikbaar

                Blue /white

                week 11: 1540 gram

Poes: Yvanka's Teddy Beer             besproken

Black tabby mackerel/white

                week 11: 1450 gram